'TIL WE DROP

en bårkdel av löningen som lyckades fastna på bild. tusenkronor värda boyfriend sized goodies att värma mig med fram till våren för en ynka linneare. ibland är livet nästan lite för bra.

WHY WON'T THE CLOCK STOP TICKING?


MIN FAVORIT


BLI INTE SOM JAG NÄR DU BLIR STOR.

välförtjant kvalitetstid bara jag och duschen emellan efter en dag med xbox, bakning och tre timmars träning. avrundar kvällen med björk&berries och en snabbrunk för lite extra krafter inför kommande vecka. tack och bock.

LOVE YOUR EGO


THEN YOU BRING ME HOME AFRAID TO FIND OUT THAT YOU'RE ALONE


VICI

tunna tyger, skor som ger svindel och lite himelsblå kontrat med silver som en liten färgklick på det svarta. allt detta det fina vädret och den lilla uns av vårkänsla som smygit sig fram i ära. och nej jag vet jag är inte så bra på det här, men sen har jag aldrig utlovat några stordåd. men jag lovar jag ska föröska, stay with me puppies.

LETS TALK ABOUT SEX BABY, LETS TALK ABOUT YOU AND ME

 

 


WEEKDAY COLLECTION

#så har man strosat runt på Malmös fina gator och torg, hittade en blå blus på weekday och fick även en fin kasse på köpet. Fint väder är det också!

 

 


DU OCH JAG, JAG OCH DU

 

 


VÄRT ATT MINNAS, VÄRT ATT GLÖMMA

#Det där med att gå och kolla på avicii i Globen var en jäkligt bra upplevelse. Dock så är fötterna döda nu och jag skall snart sätta mig på ett tåg till Skåne, bakis och allt.

 


LÅT OSS GÖRA DETTA TILLSAMMANS, LÅT OSS GÖRA DET SOM VI VILL

#Just nu, smink. Det jag har haft för mig, taggat och sprungit runt i Stockholms stad för att hitta passade partykläder till kvällens tillfredställning. Jag hittade både en klänning och ett par fantastiska nitskor _urban outfiters

 


RSS 2.0